Cartell de forex PVC de 3 mm amb vernís antiesgarrapadesEl cartell de forex PVC amb vernís antiesgarrapades és perfecte per a exteriors. És ideal per senyalitzar un espai o donar una informació. En aquest cas, per anunciar que un immoble està en venda o en lloguer. El color del cartell d'Òptima Immobiliària és el blau turquesa perquè és el que predomina precisament en tota la seva imatge empresarial. Les lletres són en blanc perquè és una tonalitat clara i entenedora. En general, el cartell és senzill i viu perquè la prioritat és que el missatge es vegi des de lluny i es capti a l'instant.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació