Cartell de forex PVC de 3 mm amb vernís antiesgarrapadesEl cartell de forex PVC amb vernís antiesgarrapades és perfecte per a exteriors. És ideal per senyalitzar un espai o donar una informació. En aquest cas, per anunciar que un immoble està en venda o en lloguer. El color del cartell d'Òptima Immobiliària és el blau turquesa perquè és el que predomina precisament en tota la seva imatge empresarial. Les lletres són en blanc perquè és una tonalitat clara i entenedora. En general, el cartell és senzill i viu perquè la prioritat és que el missatge es vegi des de lluny i es capti a l'instant.


  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...