Vinil adhesiu de terra amb acabat antilliscantEls vinils de terra són perfectes per senyalitzar una zona que es vol destacar, per donar una informació especial, per promocionar algun servei o producte o per guiar els clients cap a un espai o un altre. En aquesta ocasió, la Muse ha optat per senyalitzar les seves zones (cafeteria, botiga i pastisseria) a través d'un disseny modern i eficaç. El vinil ha de ser clar i de fàcil comprensió. Els colors principals són el blanc i el gris perquè són les tonalitats que predominen al local i, a més, denoten professionalitat i elegància. Cada vinil s'acompanya d'un toc de color (blau, rosa o groc) per diferenciar les zones i fer que el disseny sigui una mica més fresc. La forma és rodona perquè simbolitza versatilitat, dinamisme i progressió. A més, recorda a la forma dels pastissos, les galetes, la tassa de cafè... El cercle escollit també embolcalla una icona que representa cada espai i s'acompanya d'una sola paraula per no col·lapsar massa la imatge. Tot plegat fa que el disseny sigui clar i personal.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...