Tríptic format A4 US amb acabat d'estucat brillant i paper de 170 gr.
Els tríptics de Duplex Sport Club i L'Institut by Duplex reflecteixen la identitat corporativa que hem creat especialment per a cada marca. Les cares exteriors d'ambdues impressions mostren el logotip que hem dissenyat i una imatge representativa sobre l'empresa i el que ofereix, així com la informació de contacte. Els interiors, en canvi, integren informació en relació als serveis d'una forma detallada i explicativa. Els colors principals per al tríptic de Duplex Sport Club són el gris, el blanc i el vermell. En part perquè l'interior de l'establiment és precisament d'aquestes tonalitats i perquè els colors forts, com el vermell, inspiren acció i moviment, que és el que es vol potenciar quan es treballa amb la imatge d'un gimnàs. En canvi, els colors principals del tríptic de L'Institut by Duplex són el blau i el blanc, que inspiren serenor i tranquil·litat i fan referència a l'aigua, que és un element clau en els spas i els establiments estètics. L'acabat brillant dels tríptics fa que els colors ressaltin encara més i que s'aconsegueixi un aspecte modern i polit.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació