Tríptic format A4 US amb acabat d'estucat brillant i paper de 170 gr.
Els tríptics de Duplex Sport Club i L'Institut by Duplex reflecteixen la identitat corporativa que hem creat especialment per a cada marca. Les cares exteriors d'ambdues impressions mostren el logotip que hem dissenyat i una imatge representativa sobre l'empresa i el que ofereix, així com la informació de contacte. Els interiors, en canvi, integren informació en relació als serveis d'una forma detallada i explicativa. Els colors principals per al tríptic de Duplex Sport Club són el gris, el blanc i el vermell. En part perquè l'interior de l'establiment és precisament d'aquestes tonalitats i perquè els colors forts, com el vermell, inspiren acció i moviment, que és el que es vol potenciar quan es treballa amb la imatge d'un gimnàs. En canvi, els colors principals del tríptic de L'Institut by Duplex són el blau i el blanc, que inspiren serenor i tranquil·litat i fan referència a l'aigua, que és un element clau en els spas i els establiments estètics. L'acabat brillant dels tríptics fa que els colors ressaltin encara més i que s'aconsegueixi un aspecte modern i polit.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...