Pàgina web corporativa en format vertical amb pestanyes + blog

July 1, 2019

 

La pàgina web de Guiand integra diferents elements: el format és vertical (es mou de dalt a baix mostrant diferents apartats) i també compta amb algun botó que obra una nova finestra on hi ha informació complementària sobre l'empresa, en aquest cas, el blog i les diferents parròquies. 

També s'acompanya d'un blog que està integrat en la mateixa pàgina on periòdicament es publica contingut relacionat amb l'entitat i els seus serveis. El blog és totalment personalitzable i disposa de diferents opcions interactives, com la possibilitat de deixar comentaris o les comparticions de les publicacions a altres plataformes i xarxes socials. 

Pàgina web:

https://www.guiandorra.com

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació