Pàgina web corporativa amb pestanyesCreem i gestionem la pàgina web corporativa que més s'adapti als teus serveis i necessitats perquè la teva imatge empresarial despunti i capti l'atenció. Apliquem la tecnologia adaptive i oferim la possibilitat de complementar la pàgina web amb un blog de continguts propis creats per nosaltres.


En aquest cas, el disseny de La Petite Noa segueix l'estètica creada especialment per a l'empresa, amb un fons clar i el verd com a color predominant. La pàgina integra diferents pestanyes (Inici, Sobre Nosaltres i Tractaments). Cadascuna d'aquestes pestanyes et porta a una nova fulla on es recull la informació adient a cada apartat.


Pàgina web:

www.lapetitenoa.com

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació