Pàgina web corporativa en format vertical + blog


La pàgina web és una de les eines més potents a l'hora de presentar una empresa. Permet donar a conèixer la informació que es desitgi i interactuar amb el client de forma directa. En el cas de Sara Cruz Cardiel - Consell Dietètic hem creat una pàgina en format vertical. La pàgina es desplaça de dalt a baix i integra diferents apartats amb explicacions i serveis relacionades amb l'empresa. A més, disposa de diferents transicions que fan la pàgina més dinàmica, com, per exemple, el lliscament d'imatges que hi ha al capçal de la pàgina. El disseny segueix l'estètica creada des d'un inici per a l'entitat, amb el groc, el vermell, el verd i el lila com a colors predominants, i amb una tipografia corbada. La pàgina també integra un blog interactiu on es pengen articles periòdicament i on els usuaris poden deixar comentaris i compartir les publicacions. A més, hi ha un apartat de contacte on els interessats poden posar-se en contacte directe amb l'empresa. Pàgina web: www.cuinalatevasalut.com

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació