Vinil transparent amb il·luminació led
Aquest vinil transparent l'hem dissenyat, imprès i col·locat per Anamcara. La il·luminació amb llums led li proporciona visibilitat sense deixar de mantenir la privacitat del local. El disseny segueix l'estètica creada per a l'entitat i integra diferents elements visuals i textuals. Aquest tipus de vinil és molt resistent i durador. Permet una impressió de gran qualitat i és ideal per a qualsevol aparador o vidre que es vulgui decorar.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...