Lones de PVC amb subjecció velcro


Si vols aconseguir visibilitat en qualsevol esdeveniment o fira, el millor és lluir el teu estand amb dissenys creatius i que representin la teva entitat. Entre les millors opcions comunicatives trobem les lones de PVC amb sistema de subjecció de velcro. Aquesta opció permet intercanviar-les i desmuntar-les quan es desitgi. Adinsol ha apostat per aquestes lones i ha sigut tot un èxit! Els dissenys creats segueixen l'estètica de l'entitat i creen una imatge uniforme en tot l'estand.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...