Lones de PVC amb subjecció velcro


Si vols aconseguir visibilitat en qualsevol esdeveniment o fira, el millor és lluir el teu estand amb dissenys creatius i que representin la teva entitat. Entre les millors opcions comunicatives trobem les lones de PVC amb sistema de subjecció de velcro. Aquesta opció permet intercanviar-les i desmuntar-les quan es desitgi. Adinsol ha apostat per aquestes lones i ha sigut tot un èxit! Els dissenys creats segueixen l'estètica de l'entitat i creen una imatge uniforme en tot l'estand.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació