Campanya publicitària

Si vols aconseguir visibilitat pel llançament del teu proper negoci, dur a terme una campanya publicitària efectiva és la solució. És important trobar un missatge directe i un disseny que impacti. Des de SC Comunicació hem creat una campanya publicitària composta per 6 dissenys publicitaris per al llançament de Suc a Suc. Aquests dissenys han sortit en suports digitals i de paper, com la premsa. A través de la campanya creada s'ha volgut presentar l'empresa i mostrar la seva essència a través de diferents missatges i estímuls visuals.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació