Vinil monomèric amb plastificat antirajos UV


Aquest vinil monomèric amb la plastificació antirajos UV està especialment dissenyat per als aparadors dels comerços. Endarrereix l'efecte nociu dels rajos ultraviolats i minimitza la seva decoloració. Aquest vinil en concret l'hem dissenyat i col·locat especialment pel Restaurant Arlequi. L'estètica segueix l'essència del local i mostra una imatge unificada. Cada negoci necessita el seu disseny personalitzat. Així que no dubtis a contactar-nos per trobar la millor solució comunicativa i visual!

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació