Lona microperforada amb reforç perimetral


La lona microperforada amb reforç perimetral és perfecta per a bastides, tanques publicitàries i senyalitzacions exteriors XXL. És molt resistent i garanteix una gran visibilitat des de diferents angles. La grandària i el disseny són totalment personalitzables. En aquest cas, la lona inclou el logotip de Green Factory i la pàgina web sobre un fons clar. D'aquesta manera, es ressalta la imatge empresarial de l'entitat i s'aporta una informació extra per als clients interessats.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...