Lona microperforada amb reforç perimetral


La lona microperforada amb reforç perimetral és perfecta per a bastides, tanques publicitàries i senyalitzacions exteriors XXL. És molt resistent i garanteix una gran visibilitat des de diferents angles. La grandària i el disseny són totalment personalitzables. En aquest cas, la lona inclou el logotip de Green Factory i la pàgina web sobre un fons clar. D'aquesta manera, es ressalta la imatge empresarial de l'entitat i s'aporta una informació extra per als clients interessats.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació