Vinil monomèric


Mantenir la teva imatge actualitzada et diferenciarà de la competència. El restaurant Quatre Estacions necessitava renovar tota la seva imatge i, després d'analitzar les seves necessitats i serveis, hem creat un logotip i una imatge corporativa unificada i feta especialment per a ells. Aquesta imatge mostra un restaurant més modern, amb menjar casolà i encarat a plats italians i snaks. La imatge del nou Quatre Estacions s'ha plasmat en diferents productes físics, com és el cas d'aquest vinil monomèric, que és resistent als factors meteorològics (com l'aire, el sol o la pluja) i presenta una impressió plena de color i de llarga durada.

Com en tots els casos, SC Comunicació s'ha encarregat del disseny, la impressió i la col·locació d'aquest vinil.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació