Vinil monomèric

May 7, 2019

 

Mantenir la teva imatge actualitzada et diferenciarà de la competència. El restaurant Quatre Estacions necessitava renovar tota la seva imatge i, després d'analitzar les seves necessitats i serveis, hem creat un logotip i una imatge corporativa unificada i feta especialment per a ells. Aquesta imatge mostra un restaurant més modern, amb menjar casolà i encarat a plats italians i snaks. 

La imatge del nou Quatre Estacions s'ha plasmat en diferents productes físics, com és el cas d'aquest vinil monomèric, que és resistent als factors meteorològics (com l'aire, el sol o la pluja) i presenta una impressió plena de color i de llarga durada. 

 

Com en tots els casos, SC Comunicació s'ha encarregat del disseny, la impressió i la col·locació d'aquest vinil.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació