Plexiglàs transparent de 3 mm amb impressió de blanc selectiuCada petit detall compte. Eivissa Experience ha completat la seva imatge amb una petita placa de plexiglàs transparent de 3mm amb impressió de blanc selectiu per ressaltar el color i aconseguir un resultat professional. Aquest tipus de placa és totalment personalitzable i s'hi pot imprimir el disseny que es desitgi. En aquest cas, s'ha optat per un disseny senzill de dues icones que especifiquen alguns dels serveis que ofereix l'establiment, com són el servei de bar i cocteleria i de restauració o cuina.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació