Samarreta tècnica de running personalitzable

Disposem d'un ampli ventall de roba tècnica totalment personalitzable per a tota classe d'esports i de situacions. En aquest cas, Servei Elèctric Monroc necessitava una samarreta de running d'alta gamma amb un acabat professional. El disseny ha sigut creat especialment per a l'entitat i s'han seguit els colors i l'estètica de l'empresa. El material d'aquest tipus de samarreta és molt lleuger, còmode i resistent. Per tant, es tracta d'una peça de roba molt eficaç i amb una adaptació garantida. Disposem de samarretes, jaquetes, pantalons i tota mena d'equipació tècnica per a running, ciclisme, futbol, basquet i qualsevol altre esport.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació