Samarreta tècnica de running personalitzable

Disposem d'un ampli ventall de roba tècnica totalment personalitzable per a tota classe d'esports i de situacions. En aquest cas, Servei Elèctric Monroc necessitava una samarreta de running d'alta gamma amb un acabat professional. El disseny ha sigut creat especialment per a l'entitat i s'han seguit els colors i l'estètica de l'empresa. El material d'aquest tipus de samarreta és molt lleuger, còmode i resistent. Per tant, es tracta d'una peça de roba molt eficaç i amb una adaptació garantida. Disposem de samarretes, jaquetes, pantalons i tota mena d'equipació tècnica per a running, ciclisme, futbol, basquet i qualsevol altre esport.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...