Placa d'alumini amb vernís antiratllades
Qualsevol negoci o local s'ha de vestir i decorar tant per fora com per dins. És important que els clients i usuaris reconeguin un establiment des de lluny i el puguin identificar de seguida. Per aquest motiu, un dels productes més utilitzats en la comunicació i publicitat són les senyalitzacions exteriors: cartells, pòsters, panells, lones, plaques... En aquest cas, Oh! Burger necessitava esposar els seus serveis i la seva carta a l'exterior. La millor opció per aquest cas ha estat col·locar diferents plaques d'alumini amb vernís antiratllades. El disseny escollit segueix l'estètica del local i els colors corporatius. Amb el negre de fons i la tipografia en blanc per aportar més dinamisme i ressaltar el text.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació