Placa d'alumini amb vernís antiratllades

April 8, 2019

 

Qualsevol negoci o local s'ha de vestir i decorar tant per fora com per dins. És important que els clients i usuaris reconeguin un establiment des de lluny i el puguin identificar de seguida. Per aquest motiu, un dels productes més utilitzats en la comunicació i publicitat són les senyalitzacions exteriors: cartells, pòsters, panells, lones, plaques...

En aquest cas, Oh! Burger necessitava esposar els seus serveis i la seva carta a l'exterior. La millor opció per aquest cas ha estat col·locar diferents plaques d'alumini amb vernís antiratllades. El disseny escollit segueix l'estètica del local i els colors corporatius. Amb el negre de fons i la tipografia en blanc per aportar més dinamisme i ressaltar el text.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació