Placa d'alumini


La placa d'alumini és perfecta per a exteriors. Proporciona un acabat elegant i durador. A més, és molt resistent i s'adapta a qualsevol superfície. En aquest cas, es tracta d'una placa amb un disseny senzill. Amb el marró com a color de fons i amb el nom de la zona que es vol destacar en blanc i amb una tipografia clara i entenedora. El propòsit d'aquesta placa és precisament indicar una direcció i, per això, el missatge ha de ser clar i concís. A més, amb la tonalitat marronosa es respecta l'estètica de la paret de pedra on està col·locada la placa i s'evita un impacte visual massa auster i intrusiu.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...