Vinils polimèrics amb laminat mat i antiratlladesLa versalitat del vinil és una de les seves millors característiques. En aquest cas, El Teu Espai necessitava potenciar diferents espais del seu local, com la porta i les taules. Després d'estudiar l'establiment, s'ha optat per fer una mateixa imatge que pogués encaixar amb els dos elements i el resultat és el disseny que es pot veure en les fotografies. Es tracta d'un disseny dinàmic i que segueix l'estètica de l'entitat. El material escollit són dos diferents vinils polimèrics amb acabat laminat i protecció antiratllades. Des de SC Comunicació s'ha fet el disseny, la impressió i la col·locació.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació