Vinils polimèrics amb laminat mat i antiratlladesLa versalitat del vinil és una de les seves millors característiques. En aquest cas, El Teu Espai necessitava potenciar diferents espais del seu local, com la porta i les taules. Després d'estudiar l'establiment, s'ha optat per fer una mateixa imatge que pogués encaixar amb els dos elements i el resultat és el disseny que es pot veure en les fotografies. Es tracta d'un disseny dinàmic i que segueix l'estètica de l'entitat. El material escollit són dos diferents vinils polimèrics amb acabat laminat i protecció antiratllades. Des de SC Comunicació s'ha fet el disseny, la impressió i la col·locació.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...