Vinils amb forma rodona

February 28, 2019

 

 

El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta de diferents vinils amb forma rodona que segueixen una mateixa estètica pensada per complementar diferents espais d'un mateix local. 

Les Delícies d'en Jimmy necessitava cobrir parts de la seva vidriera amb diferents vinils i alhora promocionar alguns dels seus productes o serveis. D'aquesta manera, s'ha optat per una estètica de pastisseria, amb tons pastel i amb formes que recorden als pastissos i altres productes de l'establiment, com pastissos, macarons, tasses de cafè o te... El color predominant és el rosa, seguint la tonalitat principal de l'establiment, i es combina amb altres colors com el blanc, que aporten una imatge calmada i relaxant. Tots els vinils incorporen fotografies dels productes que ofereix el local i un d'ells també integra una frase amb un missatge que capta l'atenció i posa un toc de dinamisme a la vidriera: "Aquest no te'l mengis".

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació