Banderola en forma de ploma de grans dimensions

February 27, 2019

 

 

 

La banderola en forma de ploma incorpora una estructura d'alumini amb una bandera de tela de grans dimensions i una base lastrable amb sorra o aigua. L'alçada màxima de l'asta és de 4,5 metres i és perfecta per a tota classe d'esdeveniments exteriors, com convencions o fires, o per promocionar un negoci o servei des de llargues distàncies, ja que la seva forma i grandària proporcionen un gran impacte i una visibilitat molt àmplia. 

En aquest cas, Esports Rossell ha optat per un disseny amb colors vius i una tipografia clara. La banderola incorpora el logotip de l'entitat i el servei principal que ofereix. El color principal és el verd perquè és la tonalitat representativa de l'empresa. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació