Vinil monomèric amb acabat mat
El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil monomèric amb acabat mat fet per a interiors. L'establiment Muse necessitava una forma d'indicar on estava la seva caixa. Volia que fos una senyalística de grans dimensions i que es pogués veure des de diferents punts del local. Finalment s'ha optat per aquest vinil vertical amb el fons la paraula caixa en una tipografia clarament llegible i amb els colors corporatius de l'entitat (el daurat i el gris fosc). Aquests tipus de vinil són molt resistents i s'adapten a qualsevol superfície. Per tant, són l'opció ideal si es necessita cobrir una paret o promocionar algun servei o producte dins del mateix establiment.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació