Vinil monomèric amb acabat mat

February 25, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil monomèric amb acabat mat fet per a interiors. 

L'establiment Muse necessitava una forma d'indicar on estava la seva caixa. Volia que fos una senyalística de grans dimensions i que es pogués veure des de diferents punts del local. Finalment s'ha optat per aquest vinil vertical amb el fons la paraula caixa en una tipografia clarament llegible i amb els colors corporatius de l'entitat (el daurat i el gris fosc). Aquests tipus de vinil són molt resistents i s'adapten a qualsevol superfície. Per tant, són l'opció ideal si es necessita cobrir una paret o promocionar algun servei o producte dins del mateix establiment.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació