Vinil monomèric amb laminat matSi necessites comunicar un servei o oferta de cara a l'exterior, el vinil monomèric amb laminat mat és una de les millors opcions. És resistent, accepta diferents acabats i es pot fer en qualsevol mida. En aquest cas, La Malagueta necessitava comunicar un servei d'esmorzar i ha optat per un vinil ple de color. El disseny segueix una estètica neta i que evoca tranquil·litat, ja que, precisament, el que es busca quan s'esmorza és un moment de relaxació i de pausa per encarar amb forces el dia. Des de SC Comunicació hem fet el disseny, la impressió i la col·locació.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació