Cartell alucobon amb vernís antiesgarrapades, protecció rajos UV i acabat mat


Una façana cuidada i original és primordial per captar l'atenció i atreure totes les mirades. En aquest cas, La Malagueta necessitava renovar el seu exterior i ho ha fet amb diferents cartells d'alucobon amb vernís antiesgarrapades, protecció rajos UV i acabat mat. Aquest tipus de material és molt resistent i permet tenir una façana en bon estat durant mot de temps. El disseny segueix una estètica acolorida, amb una tipografia alegre i diverses imatges que mostren alguns dels productes que trobarem a dins de l'establiment.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació