Cartell alucobon amb vernís antiesgarrapades, protecció rajos UV i acabat mat


Una façana cuidada i original és primordial per captar l'atenció i atreure totes les mirades. En aquest cas, La Malagueta necessitava renovar el seu exterior i ho ha fet amb diferents cartells d'alucobon amb vernís antiesgarrapades, protecció rajos UV i acabat mat. Aquest tipus de material és molt resistent i permet tenir una façana en bon estat durant mot de temps. El disseny segueix una estètica acolorida, amb una tipografia alegre i diverses imatges que mostren alguns dels productes que trobarem a dins de l'establiment.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...