Panells de PVC + Vinil polimèricSi vols aconseguir una imatge unificada i obtenir un impacte més potent, el millor és seguir una mateixa estètica visual en tot l'establiment i centrar-se en una línia comunicativa personalitzada. En aquest cas, per unificar la imatge de Signum, s'ha optat per diferents panells de PVC i un vinil polimèric que vesteixen la façana del local i capten l'atenció. El disseny segueix un ambient rústic i artesanal, amb la fusta com a protagonista. A més, en tractar-se d'un establiment on s'ofereix gastronomia argentina, s'ha optat per incloure elements del país, com els colors de la bandera i el sol, que surt en aquesta i és un dels elements representatius del territori argentí.


Per garantir un treball el més eficaç possible, hem realitzat el disseny, la impressió i la col·locació dels panells i el vinil.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...