Disseny de campanya publicitàriaLa comunicació visual ho és tot. Un primer impacte clar i concís és primordial en qualsevol campanya publicitària. Per això, dissenyem la campanya que més s'adapti als teus serveis i en garantim la seva efectivitat! En aquest cas, hem dissenyat una campanya per a ifrenting.com i els seus serveis ja es poden veure en diferents plataformes (cartells, xarxes socials, bàners, anuncis publicitaris...) El disseny segueix l'estètica de l'entitat i pretén mostrar un missatge clar i concís: "Tu decideixes el temps" de renting. El missatge va dirigit directament al públic i té la intenció de mostrar un servei de l'empresa alhora que es capta l'atenció dels usuaris. El fons del disseny és blanc per potenciar precisament el missatge i s'acompanya de dues imatges dels vehicles que ofereix l'empresa. Per tant, s'ha optat per una estètica llisa però impactant. Tot i que en aquest cas només s'ha fet el disseny de la campanya, dins dels nostres serveis oferim la possibilitat d'elaborar el disseny, imprimir els suports necessaris i col·locar-los on escaigui per garantir un procés comunicatiu el més eficaç possible.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...