Vinil microperforat

February 7, 2019

 

 

El vinil microperforat és perfecte per a exteriors. S'adapta a qualsevol superficie i és resistent als fenòmens meteorlògics. Aquest tipus de vinil deixa passar la llum i actua com a barrera visual de l'exterior a l'interior. D'aquesta manera, es conserva la lluminositat interior i es guanya privacitat. 

En aquest cas, s'ha optat per utilitzar el vinil microperforat com a decoració d'una furgoneta. El disseny fet per a Gosswim segueix l'estètica creada per a l'entitat. Amb l'aigua com a protagonista i el color blau com a tonalitat principal. Per donar més realisme al disseny i potenciar els serveis que ofereix l'entitat, s'ha optat per un efecte mullat (amb les gotes d'aigua).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació