Expositor fet amb plaques de PVC i cable d'acer

February 7, 2019

 

La nostra gamma de productes és infinita. I és que a part de tots els productes que oferim, som capaços d'inventar noves plataformes comunicatives per adaptar-nos a les necessitats i demandes de cada empresa. En aquest cas. Hem creat un expositor dissenyat exclusivament per a la immobiliària Cortals.

 

L'expositor està format per plaques de PVC transparent impreses i s'ha subjectat a través d'un sistema de suspensió vertical fet amb cable d'acer. L'enquadrament exterior de la placa té una impressió d'efecte mat per darrere i brillant per davant. I el rectangle central està imprès amb blanc sectoritzat per donar més opacitat a la imatge i fer que sigui més visible des de fora.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació