Disseny de campanya publicitària

February 7, 2019

 

 

La comunicació visual ho és tot. Un primer impacte clar i concís és primordial en qualsevol campanya publicitària. Per això, dissenyem la campanya que més s'adapti als teus serveis i en garantim la seva efectivitat! 

En aquest cas, hem dissenyat una campanya per a ifrenting.com i els seus serveis ja es poden veure en diferents plataformes (cartells, xarxes socials, bàners, anuncis publicitaris...) El disseny segueix l'estètica de l'entitat i pretén mostrar un missatge clar i concís: "Tu decideixes el temps" de renting. El missatge va dirigit directament al públic i té la intenció de mostrar un servei de l'empresa alhora que es capta l'atenció dels usuaris. El fons del disseny és blanc per potenciar precisament el missatge i s'acompanya de dues imatges dels vehicles que ofereix l'empresa. Per tant, s'ha optat per una estètica llisa però impactant. 

Tot i que en aquest cas només s'ha fet el disseny de la campanya, dins dels nostres serveis oferim la possibilitat d'elaborar el disseny, imprimir els suports necessaris i col·locar-los on escaigui per garantir un procés comunicatiu el més eficaç possible.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació