Vinil transparent + Vinil polimèric mat amb vernís antiesgarrapadesEl vinil és una de les decoracions més versàtils. La seva grandària, disseny i acabats són totalment personalitzables i s'adapten a qualsevol superfície. En aquesta ocasió, s'ha optat per diferents tipus de vinils amb l'objectiu de refer la imatge de la terrassa d'Ocho Lounge d'una forma dinàmica i moderna. El vinil transparent s'ha utilitzat per cobrir els vidres que delimiten la terrassa. Amb aquesta opció es dona més intimitat a la terrassa i s'aprofita per mostrar algunes de les marques amb les quals treballa l'establiment. Mentre que el vinil polimèric s'ha utilitzat en els laterals de la terrassa per acabar de generar una imatge conjunta. S'ha aprofitat un disseny de fusta amb el logotip centrat per seguir l'estètica de l'interior del local i unificar tota la imatge empresarial.ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació