Placa de plexiglàs opalina per a retroil·luminació amb vernís antirajos V i antiesgarrades, acabat mPer encapçalar l'entrada d'un local no hi ha res millor que una placa exterior amb un disseny creatiu i captivador. En aquest cas, s'ha optat per una placa de plexiglàs opalina amb vernís antirajos V i antiesgarrapades d'acabat mat.


Aquesta classe de placa s'utilitza per a plataformes retroil·luminables. Es col·loca sobre el sistema d'il·luminació i, normalment, té un fons fosc i les lletres o el logotip en tons clars. D'aquesta manera, es ressalten les lletres i l'atenció se centra en el missatge que es vol donar.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació