Pel·lícula magnètica personalitzada
La pel·lícula magnètica (imant). Té una cara imantada flexible que es pot pegar sobre qualsevol superfície llisa. És totalment personalitzable, tant de disseny com de forma o de grandària i és perfecta per personalitzar vehicles d'empresa. És resistent als factors meteorològics externs, com la pluja, el vent o el sol i la seva col·locació és molt pràctica, ja que es pot treure i posar tantes vegades com sigui necessari sense que es perdi la seva imantació. En aquest cas, el disseny fet per a Taller San Martin segueix l'estètica de l'empresa. La pel·lícula integra el logotip de l'entitat i informació de contacte.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...