Pel·lícula magnètica personalitzada
La pel·lícula magnètica (imant). Té una cara imantada flexible que es pot pegar sobre qualsevol superfície llisa. És totalment personalitzable, tant de disseny com de forma o de grandària i és perfecta per personalitzar vehicles d'empresa. És resistent als factors meteorològics externs, com la pluja, el vent o el sol i la seva col·locació és molt pràctica, ja que es pot treure i posar tantes vegades com sigui necessari sense que es perdi la seva imantació. En aquest cas, el disseny fet per a Taller San Martin segueix l'estètica de l'empresa. La pel·lícula integra el logotip de l'entitat i informació de contacte.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació