Banderola en forma de gota de grandària MLa banderola és un element imprescindible a l'hora de muntar una campanya de comunicació exterior. Sigui per a fires, convencions o per promocionar un establiment de portes enfora. El disseny d'aquesta banderola, feta per a Les delícies del Jimmy, integra un fons amb macarons (una de les especialitats de l'establiment) i el logotip de l'entitat. S'han utilitzat colors vius, com el rosa, combinat amb altres tonalitats més pastel per aconseguir precisament una estètica que recordi a la pastisseria més tradicional i artesanal.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació