Vinil monomèric amb acabat mat

January 8, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El vinil és un dels materials més versàtils i fàcils d'adaptar a qualsevol necessitat i situació. En aquest cas, Auteuil necessitava un cartell per promocionar el Black Friday i ha optat per un vinil monomèric amb acabat mat que proporciona un aspecte sofisticat. Aquest material es pot col·locar sobre gairebé qualsevol superfície i és fàcil de treure, per tant, és ideal per a cartells provisionals o d'un ús determinat. 

El disseny del vinil segueix l'estètica tradicional i integra els colors típics atribuïts al Black Friday: negre i blanc. Tot i això, té alguns elements personalitzats per fer referència a la pròpia imatge de l'establiment, com els llavis o la tipografia característica d'Auteuil.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació