Cartell amb placa d'alumini i lletres de tall amb retroil·luminació

Els cartells amb retroil·luminació són la millor forma de fer veure el teu negoci i d'atreure l'atenció tant de dia com de nit. I la visibilitat és encara major si s'acompanya el cartell és d'alumini i disposa d'unes lletres de tall. D'aquesta manera, la llum destacarà sobretot en les lletres i en el missatge que es vulgui transmetre. En aquest cas, es destaca el logotip de Duplex amb la ti

pografia escollida especialment per a l'entitat.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...