Banderola en forma de gota de grandària M


La banderola és l'element més adient per atreure l'atenció d'una forma original i creativa. És resistent als fenòmens adversos, com el vent o la pluja i n'hi ha de diferents grandàries i formes. En aquest cas, l'Ecorentador les Valls ha optat per una banderola en forma de gota plena de color, amb el logotip de l'empresa i unes pompes de sabó que simulen la neteja (servei que ofereix l'establiment). El color més representatiu és el blau, ja que és el que més es relaciona amb l'aigua i amb el rentat.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació