Tampó de PVC personalitzable
El tampó de PVC personalitzable pot ser allargat, quadrat, rodó, ovalat o en format maxi. És automàtic i és ideal per a l'ús diari. Integra un dipòsit per a la tinta i s'estampa fàcilment sobre tot tipus de documents. La placa del text (o logotip) és de cautxú gravat. En aquest cas, Esports Rossell ha optat per un disseny senzill on s'indica el nom de l'empresa i alguna informació addicional, com la direcció o el NRT. S'ha escollit la tinta verda perquè és el color corporatiu de l'entitat.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació