Tampó de PVC personalitzable
El tampó de PVC personalitzable pot ser allargat, quadrat, rodó, ovalat o en format maxi. És automàtic i és ideal per a l'ús diari. Integra un dipòsit per a la tinta i s'estampa fàcilment sobre tot tipus de documents. La placa del text (o logotip) és de cautxú gravat. En aquest cas, Esports Rossell ha optat per un disseny senzill on s'indica el nom de l'empresa i alguna informació addicional, com la direcció o el NRT. S'ha escollit la tinta verda perquè és el color corporatiu de l'entitat.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...