Pàgina web corporativa vertical amb pestanyes

October 24, 2018Una pàgina web és la millor carta de presentació. Permet recopilar tota la teva informació i serveis en una sola plataforma i és un mitjà molt eficaç per interactuar amb els teus clients. 

En el cas de Net i Ben Fet hem creat una pàgina dinàmica, en format vertical i amb pestanyes que obren un nou full amb informació addicional, com el Qui som. L'estètica de la pàgina segueix les tonalitats blaves i blanques, per representar precisament l'aigua, la brillantor i la neteja. La tipografia escollida és clara i fàcil de llegir i la pàgina integra un apartat de contacte perquè els clients puguin enviar un correu directament a l'empresa amb els dubtes i qüestions que desitgin.

 


Pàgina web: 
www.netibenfet.com

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació