Enganxina circular per tancar

September 13, 2018

 

Les etiquetes adhesives o enganxines són el reclam perfecte per plasmar el teu missatge en un disseny únic. d'una forma original i creativa. Permeten jugar amb els embolcalls i ajuden a fixar un element o a tancar un recipient lleuger com un sobre o una bossa. 

En aquest cas, la Muse ha optat per una enganxina circular amb acabat brillant. Els colors escollits (gris i daurat) són els que predominen en la imatge empresarial creada especialment per al local. Aquests colors denoten elegància i sofisticació. El disseny inclou el logotip de la Muse per promocionar la marca, la ubicació del local i alguns dels serveis que ofereix. D'aquesta manera, en un espai reduït, s'aconsegueix comunicar els punts més importants.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALTRES PRODUCTES

December 3, 2019

December 3, 2019

October 8, 2019

October 8, 2019

October 1, 2019

October 1, 2019

Please reload

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació