Samarreta prèmium 100% cotó amb impressió de serigrafia a un color


La raó més obvia per personalitzar una samarreta i incloure-la dins de l'estratègia comunicativa d'una empresa és que es tracta d'un producte increïblement pràctic per ampliar la visibilitat i notorietat d'una marca. Per assegurar-te un resultat completament exclusiu, pots estampar les teves samarretes en una gran varietat d'estils per adaptar-les als gustos dels teus consumidors i usuaris. Via Norte ha optat per una samarreta bàsica amb el logotip de l'empresa en blanc. El color és un dels més utilitzats en la restauració i dona molt bon resultat.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació