Targeta bàsica de 400 gr impresa a doble cara amb estucat mat


La targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. En aquest cas, Kaori ha complementat la seva targeta amb un espai d'escriptura on es pot posar l'hora i la data d'un servei o d'una cita perquè els clients el tinguin present. L'estètica de la targeta segueix la imatge corporativa creada especialment per a l'empresa i integra colors naturals com el verd o el blanc, que també provoquen una sensació de pau i tranquil·litat pròpia d'un centre d'estètica i de massatges.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació