Targeta bàsica de 400 gr impresa a doble cara amb estucat mat


La targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. En aquest cas, Kaori ha complementat la seva targeta amb un espai d'escriptura on es pot posar l'hora i la data d'un servei o d'una cita perquè els clients el tinguin present. L'estètica de la targeta segueix la imatge corporativa creada especialment per a l'empresa i integra colors naturals com el verd o el blanc, que també provoquen una sensació de pau i tranquil·litat pròpia d'un centre d'estètica i de massatges.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...