Targeta de visita soft touch amb vernís selectiu i un gruix de 450 gr.


La targeta de visita soft touch amb vernís selectiu proporciona una estètica elegant i cuidada. És resistent i perfecta per a qualsevol tipus d'establiment. En el cas de Monroc, s'ha optat per colors vius i un fons negre amb el propòsit d'aconseguir una imatge cridanera. A més, predominen el blau i el verd, dues tonalitats que estan molt presents en la natura i que encaixen a la perfecció amb la filosofia i els serveis de l'empresa. La cara frontal de la targeta acull el logo que hem creat especialment per a l'entitat i la posterior inclou la informació de contacte de l'establiment.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació