Targeta de visita soft touch amb vernís selectiu i un gruix de 450 gr.


La targeta de visita soft touch amb vernís selectiu proporciona una estètica elegant i cuidada. És resistent i perfecta per a qualsevol tipus d'establiment. En el cas de Monroc, s'ha optat per colors vius i un fons negre amb el propòsit d'aconseguir una imatge cridanera. A més, predominen el blau i el verd, dues tonalitats que estan molt presents en la natura i que encaixen a la perfecció amb la filosofia i els serveis de l'empresa. La cara frontal de la targeta acull el logo que hem creat especialment per a l'entitat i la posterior inclou la informació de contacte de l'establiment.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...