ELS NOSTRES SERVEIS

PRODUCTES DIGITALS

Saps que més de 30 milions d’empreses tenen pàgina corporativa en les xarxes socials o pàgines web? Nosaltres et podem crear una pàgina web dinàmica i amb la tecnologia adaptive. A més, et proporcionem un disseny personalitzat en diversos idiomes, vinculat a les xarxes socials i amb la possibilitat d’incorporar un blog. També creem botigues online amb sistemes de pagament.

 

Les webs i les xarxes socials són un mitjà idoni per potenciar la promoció i difusió de la marca i els seus productes reduint notablement els costos i arribant a un públic molt ampli i actiu. Per aquest motiu, potenciem al màxim el posicionament SEO i ens centrem en garantir continguts de qualitat.

PRODUCTES FÍSICS

Elaborem productes publicitaris, com fulletons, díptics, roll ups, baners, vinils, lones o banderoles. També tenim un ampli ventall de productes d’empresa, com targetes, carpetes, post its, adhesius, sobres o bolígrafs, i disposem de productes d’hostaleria i restauració, com mantells, cavallets, copes, tovalloles, coixins o davantals.

 

D’altra banda, tenim expositors de taula i productes tèxtils, com samarretes, polos, dessuadores, jaquetes, gorres o bosses. I és que veritablement, es pot comunicar sobre gairebé qualsevol superfície i material.

 

També disposem de diferents espais publicitaris en les tres revistes que hem creat: GUIAND (una guia d’Andorra que mostra els racons més amagats i sorprenents del país), KREA (la revista de tendències i disseny que teniu entre les mans) i BI, una revista bimensual que incorpora articles sorprenents i tracta un ampli ventall de temàtiques: salut, bellesa, cultura, gastronomia, viatges, noves tecnologies.

DESCOBREIX EL NOSTRE CATÀLEG

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació