LES NOSTRES
REVISTES

GUIAND

Sabem que cada viatge és una aventura única i inoblidable, sigui amb família, amb amics o bé amb la parella, una escapada sempre és un descobriment ple de rècords i GUIAND en vol formar part. La guia també està pensada per als més petits de la casa, s’acompanya de la nostra “mascota” Darsi, l’Isard blau, que et guiarà i et farà descobrir els racons més màgics d’Andorra.

 

A més, el nostre equip de dissenyadors ha redibuixat Andorra en uns mapes 3D intuïtius de cada parròquia on trobaràs els punts claus d’interès, com oficines de turisme, museus, esglésies, punts fotogràfics, pàrquings, parcs, fonts, restaurants, etc. Descobreix la història, els monuments i els paisatges andorrans a través d’aquests mapes i diverteix-te amb el joc 'Troba a Darsi' que integra la guia. 

KREA

KREA és una revista diferent, fresca i amb ànims de sorprendre. El seu esperit és tractar temes curiosos, de nova tendència i que aportin alguna cosa al lector. L'objectiu és que llegir es converteixi en una nova experiència i que cada paraula i imatge mostri personalitat i diferenciació. I és que com bé va dir un savi: "En la varietat està el gust". I és que no hi ha un únic prototip de dona, no hi ha una única professió que sigui 'top', ni tan sols hi ha un sol estil que sigui el millor... 

 

Entre les pàgines de KREA trobem temes d'interiorisme, moda, gastronomia, salut, noves tecnologies, viatges, activitats, automoció, bellesa, esports... La revista recull informació tant del país com internacional i mostra les últimes tendències i novetats de cadascun dels àmbits que tracta. 

  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació